Klinika Dent Mex është një klinikë dentare e teknologjisë së lartë në Prishtinë, Kosovë.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh dentare / stomatologjike duke përfshirë:

  • Fasetat
  • Kurora
  • Drejtues transparente
  • Ortodonci
  • dhe transformime totale të buzëqeshjes

Stomatolog në Prishtinë, Kosovë.