MERRNI NJË OFERTË

Zirconia Multilayer Veneers ose Kurora

Zirkoni është quajtur me të drejtë “çeliku qeramik” pasi është materiali më i fortë qeramik përreth 10 herë më i fortë se smalti i dhëmbëve!

Zirkoni është materiali dentar më biokompatibël që ekziston, pas arit. Kjo do të thotë se zirkoni nuk do të reagojë ndaj asnjë kimikate në gojën tuaj. Për shkak të mungesës së nënstrukturave metalike, fasetat ose kurorat e Zirkonit nuk shkaktojnë alergji si recesion gingival, ënjtje, gjakderdhje etj.
Ato duken shumë natyrale.
Rezistencë më e mirë ndaj njollave. Mund t’i rezistojë njollave të shkaktuara nga çaji, kafeja dhe madje edhe nikotina.
Rezistenca ndaj lodhjes.Ato nuk thyhen lehtë.
I reziston përtypjes. Mund të përdoret edhe për dhëmbët tuaj të pasëm pasi mund t’i rezistojë përtypjes dhe bluarjes së fortë.
Fasetat ose Kurorat e Zirkonit janë më të lehta në krahasim me punimet e tjera me mbështetje metalike.
Nuk ka shije metalike. Ata nuk shkaktojnë atë shije të çuditshme metalike në gojën tuaj.
Rehati maksimale. Ata janë aq të rehatshëm sa as që do ta dini se janë aty.
Ne bëjmë Zirkoni me shumë shtresa, që do të thotë se ekipi ynë teknik bën disa shtresa porcelani përmbi kurorës së zirkonisë për ta bërë atë të duket shumë natyrale në drita të ndryshme.

Është material shumë estetik dhe zgjedhja numër një në klinikën tonë nga pacientët.

Procesi i trajtimit.

Trajtimi për Transformime me Zirkon Kurora ose Veneers zgjat rreth 8 ditë.
Termini i parë përfshin: radiografi, diskutim për planin e trajtimit, fotografi profesionale intra-orale dhe ekstra-orale, marrje e masës.
Dentisti i caktuar do të fillojë preparimin e dhëmbëve për Veneers/ Kurora. Pasi që dhëmbët tuaj janë preparuar, pacientit i vendosen dhëmbë të përkohshëm që pacienti do t’i mbajë për disa ditë derisa ekipi ynë teknik të projekton dhe prodhon dhëmbë të rinj në bazë të Tipareve të Fytyrës tuaj.
Koordinatori ynë do t’ju kontaktojë pas disa ditësh për të testuar buzëqeshjen tuaj të re.
Në këtë takim do të shikoni dhëmbët tuaj të rinj dhe ne do të sigurohemi që gjithçka është perfekte në estetikë, përshtatje, marrëdhënie të indeve dhe dhëmbëve, mbështetje të buzëve dhe gjithçka tjetër. Nëse jemi 100% të lumtur me rezultatin, do të fillojmë cementimin e dhëmbëve përgjithmonë. Nëse ka diçka që ka nevojë për përmirësim, do të bëjmë këto rregullime në 1 ditë dhe pas 1 dite do të vendosen dhëmbët në mënyrë permanente. Ky proces është shumë i rëndësishëm sepse nuk do të vendosim dhëmbët derisa ne dhe pacienti të jemi 100% të kënaqur me rezultatin.

GET A QUOTE