KLINIKE DENTARE ELITË NË KOSOVË

Dent Mex ofron materiale të cilësisë së lartë, shërbime dhe teknologji të fundit në fushën e stomatologjisë nga një ekip i kualifikuar dhe me përvojë të lartë në fushën e stomatologjisë estetike.

REZERVOJE NJË TERMIN TANI TRANSFORMIM TOTAL I BUZËQESHJES MERRNI NJË OFERTË

TRAJTIMET E OFRUARA

Klinika Dent Mex është një klinikë dentare e teknologjisë së lartë në Prishtinë, Kosovë.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë trajtimesh dentare / stomatologjike duke përfshirë:

  • Fasetat
  • Kurora
  • Drejtues transparente
  • Ortodonci
  • dhe transformime totale të buzëqeshjes

Stomatolog në Prishtinë, Kosovë.

Filloni konsultimin online duke plotësuar formën e mëposhtme.

“merrni një plan të trajtimit dhe koston.”

Dent Mex

Ambientet e klinikës Dent Mex në Prishtinë, Kosovë.